fbpx

Mini Cooper високо в облаците!

21 May 2011

Можете ли да качите Mini Cooper на височина от десет етажа? Селена България предоставя тази възможност благодарение на Tytan Evolution – химически анкер, с който можете да повдигнете всичко с тегло над един тон, включително и автомобили.

Необичайната демонстрация се състоя с цел Selena S.A. да покаже възможностите на своя химически анкер пред един от своите партньори в лицето а „Mrowka”.

За целта бе използван кран, за който е закачен бетонен блок, в който е монтирана кука посредством химически анкер от серията Tytan Fixing Systems, а именно „Tytan Evolution – химически анкер”
Благодарение на иновативния си продукт Селена успя да издигне автомобила от снимката на 25 метра височина без поражения. Купърът е с тегло повече от тон, но това не му попречи да стои високо над земята без да пада!

Tytan Evolution – химически анкер може да се използва и за монтаж на елементи, подлежащи на вибрация.
Продукта се слепва успешно и към износена основа.

Уважаваме Вашите лични данни, затова искаме да Ви информираме, че сме актуализирали нашата Политика за поверителност. С цел осигуряване на ясна и прозрачна информация, за това как обработваме личните Ви данни. Във всяка точка подробно описваме, с какви Ваши лични данни разполагаме и как ги използваме. Също така добавихме информация за Вашите права, например, как можете да получите достъп до своите данни и за начина за отказ от тяхното използване.

Нашата Политика за поверителност можете да намерите тук: връзка