fbpx

Акция ДВОЙНА ПЕЧАЛБА за лепила за плочки TYTAN PROFESSIONAL

7 April 2021

По време на акцията ДВОЙНА ПЕЧАЛБА на TYTAN PROFESSIONAL ви очакват награди под формата на професионални инструменти Makita

 

Общи условия за участие

  • Периодът на промо акцията, осъществявана от Селена България ЕООД, е от 22 март до 31 декември 2021 г.
  • Право на участие в акцията имат само дееспособни физически лица, които са навършили 18 години.
  • В акцията нямат право на участие служители и роднини на Селена България ЕООД, както и служители и представители на търговските обекти, които са част от дистрибуционната мрежа на TYTAN (Селена България ЕООД) или продават продуктите на TYTAN (Селена България ЕООД)
  • За участие в промо акцията трябва да бъдат закупени определен брой торби от лепилата за плочки TYTAN, произведени и дистрибутирани от Селена България ЕООД.
  • Всички подаръци, при възможност, ще се предоставят лично от търговски представител на TYTAN (Селена България ЕООД) на спечелилите и ще се документират със снимка.
  • Във всеки един момент Селена България ЕООД има право да поиска от всеки един участник в промоционалната акция да представи доказателство за реално извършена покупка, като касов бон, фактура, стокова разписка и други.
  • Всеки спечелил участник е длъжен да попълни клиентска карта, за да получи своята награда. Клиентската карта се връща попълнена на упълномощен представител на дистрибутор на TYTAN, който е длъжен да я запази и да предостави на представител на Селена България ЕООД.
  • Настоящите общи условия за участие влизат в сила на 22 март 2021г., като TYTAN (Селена България ЕООД) си запазва правото да допълва общите условия за участие и при промяна да ги публикува на уебсайта tytan.bg.

Уважаваме Вашите лични данни, затова искаме да Ви информираме, че сме актуализирали нашата Политика за поверителност. С цел осигуряване на ясна и прозрачна информация, за това как обработваме личните Ви данни. Във всяка точка подробно описваме, с какви Ваши лични данни разполагаме и как ги използваме. Също така добавихме информация за Вашите права, например, как можете да получите достъп до своите данни и за начина за отказ от тяхното използване.

Нашата Политика за поверителност можете да намерите тук: връзка